Widget pre odkaz na vaše recenzie

Pokiaľ ste majiteľom webových stránok môžete si na vaše stránky pridať jednoduchý kód pre náš widget

Widget pre odkaz na vaše recenzie

Pokiaľ ste majiteľom webových stránok môžete si na vaše stránky pridať jednoduchý kód pre náš widget, ktorý odkazuje na vašu prezentačnú kartu na platforme katalógu eKAT. Vaši zákazníci tak získajú priamy prístup k vašej karte a môžu tak jednoduchšie pridať recenziu k vášmu profilu.

Ako na to?

V prvom rade predpokladajme, že máte vytvorenú kartu s informáciami o vašej firme (podmienené platbou balíka). V časti "Pridať na váš web" nájdete kód pre widget. kliknutím na "Náhľad widgetu" sa zobrazí náhľad, ako bude widget po vložení na stránku vyzerať.

Kliknutím do poľa s kódom sa kód označí. Pomocou CTRL+C a CTRL+V kód widgetu skopírujeme do schránky.

V režime editora (podľa typu vášho CMS systému) si najskôr zvoľte vhodnú pozíciu pre zobrazenie widgetu a prepnite váš editor na zobrazenie zdrojového (HTML) kódu "Code View"a vložte zo schránky kód s widgetom.


<iframe src="https://katalog.elektrolab.eu/widget/X" frameborder="0" scrolling="no" width="125" height="125"></iframe>

Náhľad kódu s widgetom, "X" je automaticky generované číslo profilu užívateľa, ktoré slúži ako unikátny indentifikátor. Pri niektorých CMS systémoch (napríklad JOOMLA!), je potrebné najskôr povoliť applet  ifeame tak, aby ho editor akceptoval.


Vzhľad widgetu na stránke

To je všetko. Váš widget je teraz na vašej stránke a veríme, že poslúži vašim zákazníkom, ale aj vám. Pokiaľ si nebudete vedieť rady s integráciou widgetu, kontaktujte nás.

Komentáre užívateľov (0)

Pridať komentár
Váš e-mail nikdy neposkytneme nikomu inému. Rovnako nebude ani nikde viditeľný.
PCBWay Promo

300x250