Ako pridať zápis firmy do eKAT katalógu?

Jednoducho. V tomto článku je ucelený popis pre plnohodnotné pridanie zápisu do eKAT katalógu.

Ako pridať zápis firmy do eKAT katalógu?

V prvom rade vám ďakujeme, že ste sa rozhodli pridať k projektu prvého Slovenského katalógu eKAT.  V prvom rade predpokladajme, že ste zvládli registráciu a pomocou aktivačného emailu máte vytvorený účet.


Registrácia, Vložte Vaše meno a priezvisko. Zvoľte si silné heslo (min. 6 znakov), opätovne ho potvrďte. Akceptujte podmienky, zaškrtnite  "Nie som robot" a vykonajte kroky overenia a potom kliknite na "Zaregistrujte sa".

Následne vám bude na vašu e-mailovú adresu doručený e-mail s inštrukciami ohľadom aktivácie vášho nového účtu. Po kliknutí na tlačidlo aktivácie, ale skopírovaní odkazu pre vykonanie aktivácie sa prihlásite do eKAT katalógu.

Po prihlásení sa, budete automaticky presmerovaní na váš užívateľský panel :

Užívateľský panel

Moje zápisy

V tejto časti sa nachádzajú všetky zápisy užívateľa pokiaľ ich má.

Pridať zápis

V tejto časti môže užívateľ vykonať zápis svojej firmy. Pridanie zápisu je podmienené platbou za balík, ktorého platnosť je jeden rok.

Moje objednávky

V tejto časti nájdete všetky uskutočnené platby za vami zakúpené balíky.

Môj účet

V tejto časti sa nachádza správa vášho účtu. Môžete vykonať zmenu mena a hesla. E-mailovú adresu nie je možné meniť z bezpečnostných dôvodov. Avšak pokiaľ vznikne na vašej strane opodstatnený dôvod pre jej zmenu, kontaktujte nás.

Pridanie zápisu

Kliknutím na "Pridať zápis" v užívateľskom panely, sa vám zobrazia balíky služieb. Zvoľte si vhodný balík a pokračujte kliknutím na "Začať". Predpokladajme, že sme si vybrali variant "Prémium".


Zvolíme si balík služieb Prémium, klikneme na tlačidlo "Začať"

Po voľbe balíka služieb sa vám otvorí zadávací formulár.

Vzhľad zadávacieho formulára pre variantu Prémium.

1. Názov

Vložte vaše obchodné meno tak, ako ho bežne používate.

2. URL adresa

Vložte URL adresu vašej stránky pokiaľ ju máte v tvare https://www.mojastranka.sk. Pokiaľ stránku nemáte, ale ju plánujete vložte nateraz adresu katalógu eKAT. Neskôr tento údaj môžete zmeniť.

3. Viditeľná URL adresa (v tvare https://www.mojastranka.sk)

Odkaz na vašu stránku, ktorý sa bude zobrazovať vo verejnom pohľade vášho zápisu. Pokiaľ stránku nemáte platí pravidlo 2.

4. Obídenie stránky s presmerovaním

Pokiaľ užívateľ / návštevník klikne na váš odkaz bude pozdržaný určitý stanovený čas na stránke katalógu eKAT. Povolením / zakázaním tejto voľby bude preklik na vašu stránku buď okamžitý, alebo s oneskorením.

5. Popis

Vložte popis o činnosti vašej firmy.

6. Kategória

Vyberte vhodné kategórie (je povolený viacnásobný výber) na ktorých vykonávanie máte oprávnenie.

7. Ikona stránky (musí byť štvorcová a mať minimálne 200x200 pixelov)

Ikona vašej stránky / vášho zápisu v katalógu eKAT, ktorá sa bude zobrazovať vo vašom zápise.

8. Telefónne číslo

Vložte vaše telefónne číslo v medzinárodnom tvare (teda s prefixom +421...). Číslo bude slúžiť po kliknutí na priame volanie.

9. Email

Vložte vašu platnú e-mailovú adresu.

10. Adresa

Vložte vašu platnú korešpondenčnú adresu, respektíve adresu sídla vašej spoločnosti.

11. Sociálne médiá a ďalšie kontakty

Pokiaľ máte profily na sociálnych sieťach, uveďte ich adresy (adresa musí byť v plnom tvare, inak nebude odkaz funkčný).

12. Spôsob platby

Vyberte vami preferovaný spôsob platby. Dostupné možností sú Bankový prevod (na dobu trvania platnosti balíka 1 rok), Paypal (jednorazovo na dobu trvania platnosti balíka 1 rok), alebo PayPal (predplatné s automatickou platbou po uplynutí platnosti balíka).

Ešte pred odoslaním formulára dôkladne skontrolujte zadanie a opravte prípadné chyby. Každú žiadosť o pridanie kontrolujeme a v prípade nejasností, alebo v prípade evidentného SPAMU žiadosť zamietame automaticky.

Teraz predpokladajme, že máte korektne vyplnený formulár, a ako spôsob platby ste si zvolili platbu prevodom, takže pokračujeme stlačením tlačidla ODOŠLI.


Kliknite na "tento odkaz" a pokračujte podľa inštrukcií.

V tejto časti sa nachádza formulár so zhrnutím vašej objednávky a naše platobné údaje. Pokiaľ vykonávate platbu, je nutné aby ste pri platbe ako symbol objednávky / správy pre príjemcu uviedli unikátny kód, ktorý je uvedený ako "Referenčný kód" . Detaily k účtu nájdete po kliknutí na text "Kliknutím sem zobrazíte zoznam bankových účtov".

Po úspešne vykonanej platbe vyplňte formulár nižšie "Oznámenie o bankovom prevode". Uveďte "Meno odosielateľa" a prípadné ďalšie podrobnosti, ak je potrené ním niečo oznámiť. Pokiaľ je to všetko, kliknite na ODOSLAŤ.


Záverečné oznámenie. Spolu s ním mám bude automaticky odoslaný e-mail z informáciou o požiadavke na schválenie / zamietnutie.


Na záver vás chceme upozorniť, že každý zápis ako aj žiadosť o zápis budú starostlivo skontrolované a ich schválenie je možné až po plnej úhrade. O schválení budete následne informovaný emailom z odkazom na váš zápis.

Informácia : Pokiaľ si prajete ku svojmu zápisu nahrať vaše oprávnenia / galériu fotografií - kontaktujte nás a zašlite nám vaše oprávnenia / fotografie v ľubovoľnom grafickom formáte a zabalená v archíve ZIP, alebo RAR. Táto funkcia nie je zatiaľ podporovaná z prostredia užívateľského účtu, avšak pripravuje sa jej plná integrácia.

Komentáre užívateľov (0)

Pridať komentár
Váš e-mail nikdy neposkytneme nikomu inému. Rovnako nebude ani nikde viditeľný.
PCBWay Promo

300x250